Individuelt – Parterapi – Familieterapi

Støtte til dig i dit liv

Stress, angst, depression, udbrændthed eller blot brug for hjælp?

Psykolog til individuelle samtaler, parterapi eller familieterapi

Støtte til dig i dit liv

Har du symptomer på stress, angst, depression, udbrændthed eller blot brug for hjælp?

Alle kan vi blive ramt af pres, stress, sorg, magtesløshed, utilstrækkelighed. Vi mærker det på vores humør, energi, søvn, tålmodighedstærskel. Nogle gange bliver det helt fysisk, som konstante hovedpiner, spændinger, synsforstyrrelser, sitren i kroppen, svimmelhed og åndenød. Det påvirker vores adfærd, vi græder, skælder ud, trækker os socialt. Og det får effekt på vores handlekraft, på konfliktniveauet i vores relationer, på troen og håbet for fremtiden.

Stress, angst, depression, udbrændthed og livskriser opstår af forskellige årsager

Sommetider opstår disse ting af helt åbenlyse grunde, som kriser, når noget akut slår ned i vores liv, vi bliver skilt, syge, arbejdsløse, kommer ud for ulykker eller vores nære gør. Det kan også opstå af noget gammelt, som nu får gnavet sig forstyrrende ind i vores liv, fordi vi måske netop nu er åbne i vores sind for input eller har sænket vores parrader tilstrækkeligt til, at det hele slipper igennem vores “filter”. Men det kan også være noget, som ikke har en direkte åbenlys årsag, noget som kan være svært at gennemskue.

Uanset hvordan det viser sig, eller hvor det kommer fra, bevirker problemerne, at vi kommer for langt væk fra det, som er vigtigt for os, væk fra det liv, som vi foretrækker at leve, men er vanskeligt at få greb om – uden at få den rette støtte i form af terapi og psykolog hjælp.

Når udfordringerne rammer ned mellem dig og dem du er tæt på, kan det mærkes som tunghed, tristhed, frustration, fornemmelsen af manglende nærvær, og ikke mindst, ensomhed. I fællesskaber som dit parforhold, i relationen til dine børn, forældre og søskende, kan det være givtigt, at alle involverede deltager i samtalerne. Her kan jeg, sammen med jer, skabe rammer for anderledes samtaler end dem, I har derhjemme. Og som giver grobund for at bringe jer, andre og mere foretrukne steder hen.

Det er her, jeg kan hjælpe dig med individuelle samtaler, parterapi og familieterapi

Og det er netop dét, som samtaler hos mig kan hjælpe med. At forstå problemernes karakter, deres indflydelse i dit liv, hvad de står i vejen for i forhold til det liv, som du gerne vil tættere på at leve, for dig selv, og i fællesskabet med andre, din familie og i dit parforhold. Gennem samtale og refleksion, skaber vi sammen ideer til nye handlemuligheder, som kan guide dig i din foretrukne vej.

Det er de færreste, der går gennem livet uden at opleve at have brug for en støttende og udviklende dialog – for dig, som dit parforhold og dine familierelationer.

Om mig

Psykologer arbejder alle lidt forskelligt

Jeg udvikler og skaber læring for dig og dine relationer til andre mennesker, til det liv du står i, og dine drømme for fremtiden.

Jeg gør det gennem min faglige tilgang, som er den narrative og ressourceorienterede linse, fordi det at anskue dig som menneske, som den mest kvalificerede ekspert på dit eget liv, giver det optimale udgangspunkt for at videreudvikle sammen.

Læs mere

Kontakt mig

Jeg ser frem til en uforpligtende snak om, hvordan jeg kan støtte dig i dine udfordringer og bestræbelser.
Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Kontakt