Erhvervspsykolog

Støtte til dig, der skal støtte andre

Supervision – Undervisning – Foredrag – Coaching

Erhvervspsykolog

Støtte til dig, der skal støtte andre

Har I brug for en erhvervspsykolog til supervision – foredrag – undervisning og coaching?

Vi er mange, for hvem vores arbejde er at støtte andre. Det kan være som terapeut eller coach, hvor målet i samtalen og for samarbejdet er mere eller mindre frit, det er den vi samtaler med, der bestemmer rejsens fart og destination.

I andre støttende psykolog samtaler, kan der være udefrabestemmende rammer, som har indflydelse. Disse rammer kan skabe særlige retninger, for det der kan foregå i samtalen. Eksempelvis mellem socialrådgiveren & borgeren, lægen & patienten, pædagogen & barnet/borgeren, sosu-assistenten & beboreren/patienten, lederen & medarbejderen osv.

Uanset, hvor fri eller rammesat samtalen er, kan vi blive udfordret som professionel samtalepartner. For i bestræbelsen på at hjælpe og støtte, kan vi komme til at opleve os selv i gang med at puffe, trække, skubbe, heppe, lokke, formane den vi taler med. Alt sammen i håb om, at vi hjælper den vi taler med til motivation og handlekraft mod at komme derhen, hvor personen lykkes.

Min psykologiske metode er den narrative

Der hvor jeg selv har fundet teoretisk, metodisk og praktisk støtte til mine egne samtaler, er bl.a. gennem det narrative, psykologiske perspektiv. Her oplever jeg, at jeg til fordel for samtalens udbytte, kan løsne mig lidt fra ideer om, at jeg skal være problemløser, vejviser eller menneskeekspert.

For at skabe motivation og handlekraft hos den jeg taler med, stiller den narrative metode andre samtaleredskaber, eller greb til rådighed. Her bliver fokus at favne problemer, ikke som noget der skal løses, men noget, der nysgerrigt skal udforskes. For det er i problemerne vi får øje på, hvad der egentligt er vigtigt i den enkeltes liv, det værdifulde, der er trædesten for motivationen.

Mit arbejde hjælpes også på vej, gennem den narratives særlige optik af, hvordan de sprogligt fokuserede fortællinger vi og andre har om os selv, skaber os som mennesker og skaber retning for vores liv og adfærd.

Jeg tilbyder både supervision, undervisning, foredrag og coaching

Vil du høre mere om, hvordan jeg kan støtte dig og dine kolleger i arbejdet med at støtte andre, eksempelvis som supervision, undervisning, foredrag og coaching, er du meget velkommen til at kontakte mig og høre nærmere.

Du er også velkommen til at lade dig inspirere af et eksempel på, hvordan der kan arbejdes med det narrative, psykologiske perspektiv i støttende samtaler, ved at læse artiklen “Fra fasthåsthed til bevægelse – at rehabilitere gennem genforfatning af identitet” som min psykologkollega Arendse Hovmand Buch og jeg har skrevet i bogen: “Beskæftigelsesrettet rehabilitering” (2016).

Om mig

Psykologer arbejder alle lidt forskelligt

Jeg udvikler og skaber læring for dig og dine relationer til andre mennesker, til det liv du står i, og dine drømme for fremtiden.

Jeg gør det gennem min faglige tilgang, som er den narrative og ressourceorienterede linse, fordi det at anskue dig som menneske, som den mest kvalificerede ekspert på dit eget liv, giver det optimale udgangspunkt for at videreudvikle sammen.

Læs mere

Samarbejdspartnere som privat- og erhvervspsykolog

Blom Søefeldt Erhvervspsykologisk Rådgivning

v. Psykolog Majken Søefeldt
blomsoefeldt.dk

BuchPeople

v. Psykolog Arendse Buch Hovmand
buchpeople.dk

Labelworks

v. Psykolog Pia Halkier Bjerring
labelworks.dk

Kontakt mig

Jeg ser frem til en uforpligtende snak om, hvordan jeg kan støtte dig i dine udfordringer og bestræbelser.
Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Kontakt